Conferència sobre cooperació i presentació dels projectes d’Agermanament a Manlleu

El divendres 26 de novembre va tenir lloc al Museu Industrial del Ter de Manlleu la conferència “Cooperació per a la justícia global”, que va anar a càrrec de Francesc Mateu, antic Director d’Intermon-Oxfam durant una colla d’anys. El conferenciant va insistir en la necessitat d’una mobilització ciutadana constant, per tal de transformar el món en favor del bé comú, reduint la desigualtat, i així apropar-se a la justícia global.

L’acte, que va comptar amb una nodrida assistència de persones de tota la comarca, va ser presentat per Antoni Cabré, President d’Agermanament. També va prendre la paraula Pere Compte, Regidor de Promoció Social i Personal de l’Ajuntament de Manlleu, que com altres ajuntaments de la comarca, col·labora amb Agermanament.

Abans d’iniciar-se la conferència, Mn Ramon Bufí, va exposar els projectes de cooperació que porta a terme Agermanament al Camerun, que tenen una voluntat clarament transformadora. Va situar la campanya actual de venda de bosses com a part de l’esforç necessari per continuar avançant en aquesta acció transformadora.

Tags: