Catequesi

El grup de catequistes es troba setmanalment amb els infants del poble amb l’objectiu de formar-los cristianament, perquè puguin tenir un coneixement i experiència de fe més profund. A la nostra parròquia habitualment cada any fan la primera comunió uns 12 nens i nenes. La tasca dels catequistes no és simple, ja que el coneixement de la fe que tenen els infants és molt precari.

El grup de catequistes està format per tres dones amb titulació i experièncvia docent. La seva missió és: obrir els ulls dels infants al missatge que Jesús ens va transmetre, i bandejar el to d’espectacle en què s’havia convertit la primera comunió.

Per a la formació dels pares es fan unes cinc trobades on es parla d’allò que és bàsic en la fe i en la primera comunió, i alhora se’ls prepara perquè puguin fer cinc o sis sessions de formació a casa.

La Primera Comunió es fa els dos darrers dissabtes i diumenges de maig i el primer dissabte i diumenge de juny, i qualsevol altre dia que els pares ho desitgin; sempre dins les eucaristies que es celebren a la parròquia.

Catequesi de Confirmació: Cada any hi sol haver un grup de 5-6 joves de 14-15 anys que es preparen amb una sessió quincenal durant un any i mig. El primer any amb temes escollits pels mateixos joves i el segon amb temàtica de formació estrictament religiosa. Ho fan acompanyats per un/a catequista.

Fitxa

 

Responsable:

Pilar Rovira


Catequistes:
Montserrat Aguilar
Cinto Espejo
Anna Font
Pilar Rovira


Contacte:

mariapilar.rovira@gmail.com

 

Horari: 

Els catequistes es reuneixen cada mes i els grups de nens es troben cada dimarts i divendres de 3/4 de 5 a 3/4 de 6 de la tarda.