Agermanament amb Camerun

És un grup d’unes 15 persones, algunes de la comunitat parroquial i d’altres no, de diferents pobles de la comarca, que es troben com a Delegació de la ONG Agermanament sense fronteres per vetllar el compromís adquirit el 2014 sobre la regió de Nyong-et-Kelle al Camerun, situada en plena selva.

 

La tasca que s’hi ha fet fins ara és la construcció d’una escola maternal, el manteniment de quatre escoles maternals, construcció de pous a tots els poblats, creació i ajut a les diferents cooperatives de dones i cooperació en la construcció d’una unitat de transformació de productes agrícoles.

 

En aquesta tasca hi han col·laborat els ajuntaments dels dos municipis de Roda, les diferents escoles, entitats i la majoria d’ajuntaments de la Plana i comarca, també algunes empreses i moltíssims particulars. Durant aquests anys han publicat quatre llibres sobre Camerun, han confeccionat milers de nines-clauer i mascaretes i fet múltiples xerrades, exposicions i concerts a molts pobles per sensibilitzar.

Notícies

  Fitxa

   

  Responsable:

  Ramon Bufí

   

  Contacte:

  rbufi@xtec.cat

   

  Horari: 

  Una reunió mensual