Set joves de la Parròquia de Roda van ser confirmades pel Bisbe

Dissabte, dia 30 de gener, a la missa de 8 del vespre set noies reberen el sagrament de la Confirmació. El bisbe que feia la visita pastoral fou qui administrà el sagrament. Feia un any i mig que s’hi preparaven. Al final de la missa es féu un pica-pica preparat pels pares. Les nois que foren confirmades són: Maria Coma Pérez, Carolina Andrea Scipione, Núria Druguet Quintana, Anna Serrano Arxé, Carla Garcia Boixeda, Montserrat Toneu Quintana i Berta Riera Feliu. La seva formadora fou la Sara Jordan.

Aquest és el manifest que llegiren i posaren al programa de la Confirmació:

Som un grup de 7 noies de 15 i 16 anys que després d’un any i mig de preparació, avui ens confirmem. Ens confirmem perquè volem seguir creient en Déu, tal i com ens van ensenyar a casa quan érem més petites. Volem, com Jesús, ajudar als que ens envolten per créixer així també nosaltres com a persones. A les sessions de catequesi ens hem retrobat amb la fe, amb nosaltres i hem pogut reflexionar sobre petites coses de la vida que ens han ajudat a coneixe’ns millor i a conèixer millor Déu i Jesús.

Fa uns anys, amb la comunió, vam fer ja un primer pas, ara som aquí, ja més grans i conscients, per reafirmar la nostra fe. Ens comprometem a seguir els passos de Jesús, a valorar la vida i estimar-la com el regal que és, a no perdre mai la fe ni les nostres creences; al contrari, volem ampliar-les i fer-les millors. Ens comprometem, també, a saber reflexionar sobre els nostres actes i a viure seguint els valors cristians.

confir2