Estampes nadalenques amb la participació dels voluntaris de la Parròquia

Aquests dies s’han donat diferents estampes nadalenques, fruit com sempre de la participació de diferents persones i col·lectius entorn de la figura central de Nadal.
La felicitació de la parròquia acompanyada d’un petit present a tots els malalts residents a Roda o a d’altres residències de la comarca. Tot organitzat per Càritas.
00felicitació
La Missa del Gall a la Residència, a les 5 de la tarda del dijous, dia 24, amb els avis, acompanyats per molts familiars, voluntaris, la Coral Vila i Formosa i d’altres persones de la parròquia.
El pessebre a l’església, Inaugurat amb la Missa del Gall de les 12 de la nit del dijous, en companyia de tota la comunitat entorn de l’eucaristia, del músic Xavier Baurier i del violoncel·lista Tomàs.
Pessebre
Els Pastorets representats pels infants i adolescents del Casalot i per molts altres del poble, els dies 25 i 27 de desembre, i 3 de gener, acompanyats pels pares en les tasques d’infraestructura.
pastorets1
pastorets
El Poema de Nadal, el dia 26, a les 7, presentat i recitat pel grup arrels, acompanyats per una representació d’un conte de Pere Calders a càrrec del grup de teatre de l’Institut. Tot el que es recollí de donatiu voluntari fou donat per l’escola de Bobog del Camerun.
 poemanadal